activiteiten > kwb-weekend
datum: vrijdag 22-02-2019 18u00
locatie: jeugdherberg sankt vith
 - toon op kaart

Het lijkt nog ver af, maar het wordt tijd om in te schrijven voor ons KWB-weekend eind februari.
We trekken dit jaar naar de jeugdherberg van Sankt-Vith. Je kan het verblijf al even bekijken op hun website.
We zijn volop bezig met het zoeken naar leuke activiteiten om er weer een fantastisch weekend van te maken! Voor wie nog nooit mee geweest is op gezinsweekend, sommen we graag een aantal activiteiten op die al aan bod gekomen zijn en die nu ook weer op onze “longlist” staan: spelletjesavond, kwis, swingo (bingo met liedjes), droedeltocht, dropping, een wandeling met een rode draad,…
De prijzen zijn zeer gezinsvriendelijk. De volgende prijzen zijn per persoon en omvatten verblijf in volpension (eerste maaltijd vrijdagavond, laatste maaltijd zondagmiddag), huur lakens en alle organisatorische kosten:
  • 1 of 2 personen op een kamer: 105 euro pp
  • 3 of meer personen op een kamer: 90 euro pp
  • jongeren t.e.m. 15 jaar: 70 euro pp
  • jongeren tussen 16 en 30 jaar: 85 euro pp

Je kan inschrijven tot 10 januari. Dus ben je van plan om mee te gaan, schrijf dan snel in bij Koen (0495/802.871 of ">email).  Heb je nog wat vragen over het KWB-weekend of twijfel je nog om in te schrijven, aarzel niet om Koen te contacteren.
Bij inschrijving vragen we een voorschot van 25,00 euro per deelnemer, met een maximum bedrag van 100,00 euro per gezin.
Betalen kan per overschrijving op het rekeningnummer van KWB Holsbeek-Plein: BE53 7343 3713 7653. In de mededeling zet je: Gezinsweekend – naam – aantal personen (bv. Gezinsweekend – Crabbé – 5).
 
komende activiteiten