Ga naar inhoud
Afbeelding

Ledenfeest

Knelpuntberoepsopleiding Werf & Bouw

Parochiezaal Holsbeek-Plein
Klein Langeveld 30, Holsbeek

Stijgende rentevoeten ten spijt, de bouwsector blijft het goed doen.

Er is echter een groot tekort aan stielmannen. Elektricien, loodgieter, metser, stukadoor, timmerman en dakwerker: het riskeren stuk voor stuk knelpuntberoepen te worden.
Maar geen nood: KWB Holsbeek-Plein is in actie geschoten en heeft de Knelpuntberoepsopleiding Werf & Bouw uitgewerkt. En jij bent ingeschreven voor deze opleiding. Samen met alle andere leerlingen ben je welkom op de eerste “open wervendag” van onze school. Kom kennismaken met je medeleerlingen metsers, loodgieters, elektriciens,... in parochiezaal De Plein.
We willen je uiteraard graag in de watten leggen op deze open wervendag en ontvangen je daarom met een kleine receptie, daarna voorzien we een aangepaste 3-gangen werfmaaltijd. Er zal een grote werfradio zijn om de sfeer erin te brengen.

Let op: je moet je plaatsje reserveren voor deze open wervendag en dit ten laatste op zaterdag 21 oktober. Je kan dit doen door een mailtje te sturen naar kwb.holsbeek@gmail.com of via deze website.

Deelname aan deze open wervendag kost 45 euro per persoon voor een avond all-in plezier. Je schrijft dit bedrag over op rekening van KWB Holsbeek-Plein (BE53 7343 3713 7653).